Hoofd Categorie

Uw bedrijf, de beste werkplek

 De perfecte kantoorruimte houdt de medewerkers tevreden op het werk, door de bedrijfscultuur door te voeren over de gehele werkplaats. Een modern, gezond en aantrekkelijk kantoor is niet enkel een efficiënte tool om prestaties van huidige werknemers te verbeteren, maar ook om nieuwe talenten aan te werven. Deze categorie beoordeelt de aantrekkelijkheid van uw werkomgeving en evalueert of de werknemers zich comfortabel voelen op de werkplek.

Special Awards

Naast het toekennen van de ‘Beste Werkplek van België’ Award, zal de jury 5 Special Awards uitreiken, aan de bedrijven die uitblinken in één van de volgende categorieën.


 
 • Beste lobby

   Een goede eerste indruk maken via uw lobby of receptie is een belangrijke sleutel tot een succesvol en gastvrij bedrijf. Deze lobby is namelijk het eerste wat uw klanten en werknemers zien als ze uw bedrijf binnenstappen. Deze categorie beoordeelt de aantrekkelijkheid van uw lobby. Welke eerste indruk wilt u graag achterlaten bij klanten en medewerkers?

 • Wellness

  Een wellness- en ontspanningsruimte, een sportcomplex, grote ramen die uw werkruimte helder maken? Beschikt uw bedrijf hierover? Dan heeft dit zonder twijfel een positieve invloed op het welzijn en de prestaties van uw werknemers. Toon ons wat uw werkplek gezond maakt!

 • Meest innovatieve kantoor

  Een moderne kantoorruimte,  uitgerust met de meest innovatieve technologieën  en slimme oplossingen,  helpt het bedrijf om nog succesvoller te zijn, door het werk van de werknemers te vergemakkelijken. In deze categorie zijn we op zoek naar bedrijven die trots zijn op hun innovatieve ideeën, hun moderne technologieën en die de nadruk leggen op duurzame oplossingen.

 • Kleine bedrijven

  Bent u een bedrijf met maximaal 30 werknemers en maximaal 500 m² kantoorruimte? Zoja, lees dan zeker verder! Deze categorie evalueert de aantrekkelijkheid van de werkplek van kleine bedrijven of start-ups.

 • Publieksprijs

  Alle ingeschreven bedrijven worden automatisch opgenomen in deze categorie. Deze categorie beoordeelt kantoren vanuit het oogpunt van het publiek. De publieksprijs wordt uitgereikt aan het bedrijf dat de meeste vind-ik-leuks heeft op onze officiële Instagram-pagina. Hoe aantrekkelijk is uw kantoorruimte?

Foto's gedeeld op sociale media #CBREbestoffice

De Winnaars

EVS Broadcast Equipment - Office Space of the Year 2018

Naast het feit dat alle medewerkers onder één dak moesten komen, moest het nieuwe hoofdkantoor aan veel specifieke behoeften voldoen, waaronder een grote hoeveelheid technologische apparatuur, een assemblagelijn, open R&D-cellen of training rooms. De meeste werknemers hebben een direct zicht op de bosrijke omgeving van Sart-Tilman. Alle kleuraccenten in het gebouw weerspiegelen de passie van het bedrijf en de werknemers. Medewerkers staan centraal in het project. Verchillende faciliteiten zijn voor hen voorzien: een sportruimte, een rustruimte, een restaurant met vers fruit, een groot terras voor in de zomer en een centrale koffiehoek om informele discussies te bevorderen. De faciliteiten bevinden zich allemaal rondom de centrale atrium dat door een grote dakraam verlicht wordt. Het impact op het milieu beperken was ook zeer belangrijk. EVS volgt energiebesparende methoden zoals "free cooling" om de kantoren af te koelen, energiezuinige verlichting en het herbruiken van de warmte die gegenegeerd wordt door de servers (voor verwarming).

“Het is een mooie beloning voor een bedrijf waarin de werknemers centraal staan”, aldus Muriel De Lathouwer, CEO EVS Broadcast Equipment. “Ons nieuwe bedrijfsgebouw biedt onze medewerkers een zeker welzijn, wat in de lijn ligt van onze bedrijfscultuur. We werken er volgens de Agile-methode, waarin uitwisselingen tussen medewerkers centraal staan, georganiseerd op plateaus met ruimtes die zulke uitwisselingen mogelijk maken. Ten slotte bieden we naast het salarispakket en de werkomgeving ook concerttickets, winstdeling of een hele reeks promotionele activiteiten aan onze werknemers aan.”


Muriel De Lathouwer
CEO EVS Broadcast Equipment

172

Het Facilitair Bedrijf (Vlaamse-overheid)

Beste lobby

57

Deloitte

Wellness

31

AXA Belgium

Meest innovatieve kantoor

30

Euclid Law

Kleine bedrijven

52

Fosbury & Sons

Co-working space

205

Buzzy Nest

Publieksprijs

Alexander Hodac

CEO 

IMMOBEL

Jean-Michel Jaspers

CEO

Jaspers-Eyers Architects

Laurence Vanhée

Chief Happiness Officer 

Happy Performance

Xavier Attout

Journalist

Trends Tendances

De Jury

De professionele jury bestaat uit zeer gerenommeerde experts uit de vastgoed-, human resources- en mediasector.

Ze zullen hun expertise en ervaring samenbrengen om het selectieproces van de finalisten te garanderen en uiteindelijk de winnaar per categorie te kiezen.

De juryleden van de CBRE Office Space of the Year-competitie zullen zowel de foto’s van de kantoorruimte beoordelen,alsook de beschrijving en kenmerken die worden verstrekt via het inschrijvingsformulier. 

De selectie van de finalisten hangt van de volgende criteria af:

Maxime Kumpen

CEO

CBRE BeLux

C.A.S.H.

Visual Artist

Win Prijzen

Ontdek onze prestigieuze prijzen

uniekE Award

De Award zal de kwaliteit van uw kantoorruimte en uw toewijding aan uw werknemers en klanten certificeren.

10.000 € VITRA

De winnaar van de hoofdcategorie "Kantoorruimte van het jaar" wint een voucher ter waarde van € 10.000, omruilbaar tegen VITRA meubilair.

Panton Vitra stoel

De winnaar van de Special Award "Publieksprijs" zal een unieke VITRA Panton stoel in de wacht slepen, ontworpen door de artiest C.A.S.H

Wedstrijd Agenda

12 jan 2018

Opening van de inschrijvingen

11 apr 2018

Sluiting van de inscrhijvingen

23 apr 2018

Aankondiging finalisten

03 mei 2018

Aankondiging winnaar

Foto van Jana Sechi

Jana Sechi

Communication Executive

[javascript protected phone number]

[javascript protected email address]

ons Contacteren