Hoofd Categorie

Uw bedrijf, de beste werkplek

 De perfecte kantoorruimte houdt de medewerkers tevreden op het werk, door de bedrijfscultuur door te voeren over de gehele werkplaats. Een modern, gezond en aantrekkelijk kantoor is niet enkel een efficiënte tool om prestaties van huidige werknemers te verbeteren, maar ook om nieuwe talenten aan te werven. Deze categorie beoordeelt de aantrekkelijkheid van uw werkomgeving en evalueert of de werknemers zich comfortabel voelen op de werkplek.

Special Awards

Naast het toekennen van de ‘Office Space of the Year’ Award, zal de jury 6 Special Awards uitreiken, aan de bedrijven die uitblinken in één van de volgende categorieën.


 
 • Beste lobby

   Een goede eerste indruk maken via uw lobby of receptie is een belangrijke sleutel tot een succesvol en gastvrij bedrijf. Deze lobby is namelijk het eerste wat uw klanten en werknemers zien als ze uw bedrijf binnenstappen. Deze categorie beoordeelt de aantrekkelijkheid van uw lobby. Welke eerste indruk wilt u graag achterlaten bij klanten en medewerkers?

 • Wellness

  Een wellness- en ontspanningsruimte, een sportcomplex, grote ramen die uw werkruimte helder maken? Beschikt uw bedrijf hierover? Dan heeft dit zonder twijfel een positieve invloed op het welzijn en de prestaties van uw werknemers. Toon ons wat uw werkplek gezond maakt!

 • Meest innovatieve kantoor

  Een moderne kantoorruimte,  uitgerust met de meest innovatieve technologieën  en slimme oplossingen,  helpt het bedrijf om nog succesvoller te zijn, door het werk van de werknemers te vergemakkelijken. In deze categorie zijn we op zoek naar bedrijven die trots zijn op hun innovatieve ideeën, hun moderne technologieën en die de nadruk leggen op duurzame oplossingen.

 • Kleine bedrijven

  Bent u een bedrijf met maximaal 30 werknemers en maximaal 500 m² kantoorruimte? Zoja, lees dan zeker verder! Deze categorie evalueert de aantrekkelijkheid van de werkplek van kleine bedrijven of start-ups.

 • Co-working

  Door de huidige trend naar delen te volgen, brengt u verschillende bedrijven samen in dezelfde kantoorruimte. Dan zult u ongetwijfeld geïnteresseerd zijn in onze coworking categorie!

 • Publieksprijs

  Alle ingeschreven bedrijven worden automatisch opgenomen in deze categorie. Deze categorie beoordeelt kantoren vanuit het oogpunt van het publiek. De publieksprijs wordt uitgereikt aan het bedrijf dat de meeste vind-ik-leuks heeft op onze officiële Instagram-pagina. Hoe aantrekkelijk is uw kantoorruimte?

Win Prijzen

Ontdek onze prestigieuze prijzen

uniekE Award

De Award zal de kwaliteit van uw kantoorruimte en uw toewijding aan uw werknemers en klanten certificeren.

10.000 € VITRA

De winnaar van de hoofdcategorie "Kantoorruimte van het jaar" wint een voucher ter waarde van € 10.000, omruilbaar tegen VITRA meubilair.

Panton Vitra stoel

De winnaar van de Special Award "Publieksprijs" zal een unieke VITRA Panton stoel in de wacht slepen, ontworpen door een artiest.

Foto van Jérémy Vanderest

Jérémy Vanderest

Marketing Manager

[javascript protected phone number]

[javascript protected email address]

ons Contacteren